666 inscrits als cursos i tallers per a la gent gran organitzats per la Regidoria de Serveis Socials

Un total de 666 persones s’han inscrit als cursos i tallers per a la gent gran que ha organitzat la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. A més, 106 persones són en llista d’espera a punt per aprofitar l’oportunitat si es produeix alguna baixa. L’objectiu d’aquestes activitats formatives, que s’estendran fins el mes de juny, és fomentar l’envelliment actiu i saludable.

De la vintena de cursos i tallers proposats, el que ha tingut més acceptació ha estat el de la marxa nòrdica amb un total de 87 persones inscrites. El taller de txi-kung també ha estat un dels més sol·licitats amb 41 persones inscrites i 32 en llista d’espera. De moment, el taller nadalenc de decoració nadalenca amb patchwork i el d’informàtica de primer nivell són els que menys inscrits tenen.

L’oferta era molt extensa i les persones grans del nostre municipi podrien triar entre una bateria molt ampla d’activitats pensades per al seu benestar. Les altres activitats que es realitzen són les següents: primer nivell del taller de la memòria, aula de manteniment de la memòria, curs d’internet, , activitat física dirigida gimnàstica en sec i piscina, balls country, taller de coordinació i activació muscular, taller de mandales, taller de relaxació i meditació, taller de ganxet i mitja, taller “Això serà cosir i cantar”, taller de modern lince dance-ball en línia, taller decorem el nadal, , trobada d’amigues i amics de l’arxiu municipal de Vilassar de Mar.