Dades sobre coronavirus corresponents a Vilassar de Mar i a l’ Hospital de Mataró 04-05-2020

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina web i a les xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per regions sanitàries, districtes sanitaris, àrees bàsiques de salut i per municipis.

Per a Vilassar de Mar,  dóna com a xifra avui dilluns 4 de maig un total de 111 casos de coronavirus positius confirmats amb prova diagnòstica (7 més que dijous) . El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i test ràpid. El Departament de Salut també informa que hi ha 300 casos sospitosos de coronavirus (35 més que dijous)  

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen avui dilluns 4 de maig que les persones que tenen ingressades per coronavirus són 107  (3 menys que dijous)  , de les quals  10 (la mateixa xifra que dijous passat)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara  113 ( 4 més que dijous).

Hi ha  71 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament (25 menys que dimecres).

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital són 363 (9 més que dijous).