Àudio Especial Informatiu Coronavirus 16-03-2020 13h

Ja podeu escoltar l’informatiu “especial coronavirus” del dilluns 16 de març a les 13h, en el que hem parlat de:

Les mesures preses a Vilassar de mar per combatre el coronavirus, hem parlat amb l’Alcalde Damià Del Clot explicant com estan afrontant aquesta situació des de l’ajuntament de Vilassar de Mar.

Un dels departaments més sensibles de les administracions són els de Serveis Socials, la Regidora d’aquesta àrea Núria Arasa ha explicat com es treballa en aquest sentit, per atendre les persones.

Passeig Marítim tancat, bars i restaurants tancats, confinament en la mesura de possible, queda clar però, que avui hi ha més moviment. En aquest informatiu Lluís López Inspector de la Policia Local de Vilassar de mar ens explica com estan treballant per reduir al màxim l’afectació de la malaltia pels desplaçaments.

El CAP informa que des d’avui les urgències de pediatria del CAP de Vilassar de Mar s’atendran al CAP del Pla de l’Avellà. Des del govern de la generalitat també han habilitat més telèfons d’emergències.

La Policia Nacional informa que posposa la seva visita regular a Vilassar de mar per efectuar l’expedició i renovació del DNI.

Una de les necessitats és anar a comprar aliments. Avui també parlarem de les mesures a prendre per anar a comprar.

Aquests dies anirem parlant amb les entitats, com aborden les suspensions de les seves activitats. Avui parlem de la suspensió d’un dels actes més representatius de la Setmana Santa a Vilassar, La Passió.

Aquests dies hem escoltat a les persones autònomes que pateixen moltes dificultats per seguir treballant. Escoltarem una treballadora de Vilassar de mar que ha fet servir les noves tecnologies per seguir treballant i de pas, distreure als més menuts i menudes.

En la recta final de l’informatiu amb les notícies de caràcter general i parlarem com viuen altres regions aquesta situació.

Amb el temps, que també s’embolica acabarem aquest informatiu.