19 comparses i més de 770 persones participaran a la rua de Carnaval de Vilassar de Mar

La rua de Carnaval de Vilassar de Mar, que tindrà lloc el dissabte 1 de març, tornarà a caracteritzar-se per la participació. S’han inscrit 19 comparses i un total de 772 persones, una xifra que augmenta respecte l’any anterior en què s’hi van apuntar 18 comparses i 658 persones. De les comparses inscrites, 7 han presentat candidata a reina de Carnaval i la més nombrosa compta amb 109 integrants.

Cartell Carnaval 2014

Els premis del concurs de comparses repartiran un total de 3.200 euros que aniran dels 300 euros per a la comparsa que quedi en cinquena posició fins als 700 euros de la guanyadora, a més d’un premi Toni Linares de 700 euros per a la millor carrossa, i un premi a la simpatia, per votació popular, gràcies a la col·laboració de Carnisseria Can Roca de Vilassar de Mar.

El jurat, presidit pel Mag Selvin i format per persones independents, comptarà també amb la participació de Vilassar Comerç, i puntuarà l’originalitat, el vestuari, la coreografia i l’atractiu de la comparsa. El veredicte del concurs i la reina del Carnaval es donaran a conèixer durant el transcurs del ball de disfresses, que tindrà lloc al Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín amb la música de Tapeo Sound System.