Quatre alumnes dels instituts de Vilassar de Mar becats per estudiar a Irlanda

El passat 7 de febrer la Regidoria de Joventut va atorgar la beca “Llengua i Cultura a Irlanda” als joves de segon de batxillerat amb millors notes de l’expedient acadèmic.

Els alumnes becats són l’Anna Aymerich Matarín i David Martinez Simón, de l’institut Pere Ribot, i la Judit Sanz Beltran i la Marta Graciani Lozano, del Vilatzara. Tots quatre marxaran a Irlanda el proper mes de juliol gràcies a la beca “Llengua i Cultura a Irlanda”, atorgada per la Regidoria de Joventut des de fa 5 anys. En concret, els becats gaudiran d’una estada de 21 dies a la ciutat irlandesa d’Aughrim. Viuran amb famílies irlandeses en règim de pensió completa, faran classes d’anglès i completaran la seva estada amb activitats culturals, lúdiques i educatives.

Premiats Beca Irlanda 2014La beca s’atorga des de fa 5 anys i premia l’esforç a l’estudi, ja que se’n beneficien els dos alumnes amb millors notes de l’expedient acadèmic de cada institut vilassarenc. Aquest reconeixement pretén, a més, promocionar l’intercanvi de cultures i millorar la transició de la formació al món laboral dels joves estudiants de Vilassar de Mar. La beca està adreçada a alumnes de segon de batxillerat empadronats al poble.