16 comparses i més de 600 persones participaran a la rua de Carnaval de Vilassar de Mar

Enguany la rua de Carnaval de Vilassar de Mar, que tindrà lloc el 5 de març, serà una de les més participatives que es recordin. S’han inscrit 16 comparses que sumen un total de 644 persones enfront les 9 comparses i els prop de 400 integrants de l’any passat. De les comparses inscrites, 8 han presentat candidata a reina de Carnaval i la més nombrosa compta amb 130 integrants. Els premis del concurs de comparses repartiran un total de 3.200 euros que aniran dels 300 euros per a la comparsa que quedi en cinquena posició fins als 700 euros de la guanyadora, a més d’un premi Toni Linares de 700 euros per a la millor carrossa. El jurat puntuarà l’originalitat, el vestuari, la coreografia i l’atractiu de la comparsa. El veredicte del concurs i la reina del Carnaval es donaran a conèixer durant el transcurs del ball de disfresses que tindrà lloc al Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín.


La festa de Carnaval es celebrarà del 3 al 9 de març i comptarà amb diferents actes, que tot seguit desglossem:
Programació:
3 març

18 h Arribada del Rei Carnestoltes i inici del Carnaval 2011. Carnaval infantil, ‘Festa salada’, amb la Cia Encara Farem Salat i, a continuació, berenar amb botifarra d’ou. Ateneu Vilassanès.

5 març
12 h Carnaval infantil, ‘Trinxant sabates’, amb la Cia. Xip Xap. Plaça Picasso.
19 h Concentració de les comparses. Sant Artur
19.30 h Pregó del Rei Carnestoltes i Gran Rua 2011. Recorregut: Sant Artur, Cuba, Sant Genís, Montserrat, Sant Joan, Montevideo, Eduard Ferrés, Migjorn, Narcís Monturiol, Santiago Rusiñol i Pavelló d’Esports Municipal
21.30 h Ball de disfresses amb l’Orquestra Taxman, coronació de la Reina del Carnaval 2011 i lliurament de premis. Pavelló d’Esports Municipal

6 març
12 h Arribada del XXXIV Carnestoltes Firobi, ‘Quin Sarau’, amb la Cia. Xarop de Canya. Plaça del Círcol

8 març
21 h Ball dels Mamarratxos. Sala petita de l’Ateneu Vilassanès
9 març
19.30 h Enterrament de la sardina. Concentració al carrer del Carme, 28 bis, davant del Centre Excursionista, per acompanyar la comitiva fins a la plaça de l’Ajuntament, on es llegirà el testament del Rei Carnestoltes. Es prega dol rigoròs.

(En cas de mal temps, els espectacles infantils es traslladaran al Pavelló d’Esports Municipal)

Leave a Reply