Zero, les jornades de joves creadors, ja tenen web propi

Zero, les jornades de joves creadors impulsades des de la regidoria de Joventut, ja tenen el seu espai a Internet. A través de l’adreça: www.vilassardemar.cat/zero/queeszero.html es fa difusió de les jornades i dels treballs guanyadors en els concursos de videocreacions, curtmetratges i fotografies.

La nova pàgina web, impulsada de forma conjunta per la regidoria de Joventut i la regidoria de Comunicació, Participació ciutadana i Noves tecnologies, es divideix en sis apartats. Al primer, “Què és Zero?” es dóna a conèixer l’objectiu de les jornades de joves creadors: impulsar l’art dels joves creadors i donar empenta a aquells artistes que comencen. Al segon, “Imatges 2007” es recullen en fotografies les activitats principals de la darrera edició, que va tenir lloc el novembre del 2007. “Videocreacions”, “Ral•li curtmetratges”, “Ral•li fotogràfic” i “Edicions anteriors” són els altres apartats del web des d’on es poden descarregar els treballs guanyadors en les diferents disciplines artístiques esmentades.

L’activitat del Zero va començar l’any 2002. L’any passat hi van participar 122 artistes i van assistir al conjunt d’activitats programades, 10 en total, més d’un miler de persones com a públic.

Leave a Reply