Zenaida Serrano ha estat escollida alcaldable de l’Agrupació d’Electors Vilassar de Mar Sí que pot /Sí que puede

Zenaida Serrano ha estat escollida alcaldable de l’Agrupació d’Electors Vilassar de Mar Sí que pot/Sí que puede a les properes eleccions municipals.

Serrano va nèixer a  el 1959 a València i va arribar a Barcelona l’any 1988, una vegada va aprovar les oposicions a l’Administració General. Treballa a l’Escola Judicial del Consell General del Poder Judicial des del 1997. Els anys anteriors havia estat a la Direcció Provincial de l’Institut Nacional de la Seguretat Social. Des del desembre del 1990 viu a Vilassar de Mar, on van néixer els  seus dos fills. Durant els anys 1998 i 2002 va ser membre de l’AMIPA de l’Escola del Mar i membre, també, del Consell Escolar Municipal. A la seva feina ha estat membre de la Junta de Personal Funcionari representant als treballadors de l’Escola Judicial entre els anys 2011 i 2014. Del maig de 2011 al maig de 2012 va ser membre actiu del 15M a Vilassar de Mar fins al naixement del Front Cívic Som Majoria del qual va passar a formar-ne part. Va participar durant dos anys com a membre de la Mesa de Catalunya i més tard va passar a formar part de Podem-Podemos a la nostra localitat, que ha promogut l’Agrupació d’Electors Vilassar de Mar Sí que pot/ Sí que puede.

S’ha iniciat el procés de recollida de 500 signatures per avalar la candidatura, tràmit necessari ja que es tracta d’una agrupació d’electors.