Yolanda Laspalas anirà de número 60 a les llistes del PP a les eleccions al Parlament

A la regidora i portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Yolanda Laspalas, la trobem en el número 60 en les llistes de la formació conservadora de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig. Laspalas assegura que sempre és bo per al territori tenir representants a la cambra catalana i subratlla l’aposta de la cúpula del PP pel Maresme, introduint fins a 10 regidors i regidores de la nostra comarca en la candidatura.En tant que ràdio municipal, i subjectes als dictats de la Junta Electoral, només podem donar informacions de cara a la cita electoral del proper 12 de maig que tinguin un pes significatiu pel nostre municipi. Ho fèiem fa uns dies quan l’alcaldessa de Vilassar de Mar, Laura Martínez Portell, anunciava, en aquesta casa, que seria la número 20 en la candidatura de Junts, que lidera Carles Puigdemont, per la circumscripció de Barcelona. I ho hem fet, també, amb Yolanda Laspalas. Escolta l’entrevista a “Parlant de tot”:

Laspalas serà la 60 de la llista que encapçala Alejandro Fernández. Assegura que la maquinària del PP, com la de la resta de formacions polítiques, ha hagut d’afanyar-se per afrontar l’escomesa electoral anunciada pel president Pere Aragonès en veure com no se li aprovaven els comptes, els pressupostos per a enguany. Laspalas vol destacar que el Maresme té molt pes en la llista de la formació conservadora. Conseqüència, diu, dels bons resultats obtinguts en les darrers municipals passant, recorda, de 4 a 26 regidors.

Ha explicat que la convocatòria d’eleccions va agafar a tots els partits desprevinguts.

Per a Laspalas, és fonamental per a una comarca tan poblada, com la del Maresme, tenir presència entre els 135 escons de la Cambra Catalana. Ha subratllat que hi ha 10  regidors i regidores de la nostra comarca a les llistes i que això és degut als bons resultats que el PP va obtenir en les eleccions municipals al Maresme.   

Ha recalcat que és important tenir algun diputat del Maresme per fer front a qüestions importants i ha subratllat que entre aquestes qüestions hi ha, entre d’altres temes, com la regeneració de les platges, la inseguretat i l’ocupació   

Ara, doncs, i a les beceroles de la campanya electoral, Laspalas tindrà presència en l’acte polític que el PP farà el proper 3 de maig a Mataró. En qualsevol cas, per a ella, es tracta d’un reconeixement per part de la cúpula, un copet a l’esquena per la feina que està fent.

Evidentment, carpes informatives i parada de venda de roses de cara a aquest Sant Jordi amb accent electoral.