XV Concert de Sardanes, el 5 de novembre

Diumenge 5 de novembre tindrà lloc a partir de 2/4 de 7 de la tarda a la Sala Maria Roser Carrau el quinzè concert de sardanes, organitzat per l’entitat cultural vilassarenca Amics de la Sardana, amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Diputació de Barcelona

Enguany estarà protagonitzat per la Cobla Sabadell i estarà dedicat a “El Maresme i el mar”. La Cobla Sabadell es va fundar el 1952 a partir de l’antiga Cobla Molins. La formació consta de 12 músics sota la direcció de Bernat Castillejo, reconegut director, flautista i flabiolaire. Els músics són professionals titulars superiors i formació qualificada

En aquest concert de sardanes i de música per a cobla s’ha triat un repertori variat que abarca les referències a tota la comarca, però també una diversitat d’estils i èpoques, que van dels grans clàssics fins a autors actuals. També sardanes oblidades de compositors i compositores que mereixen ser escoltades amb atenció.

En el repertori hi ha quatre sardanes referides a la nostra localitat, i són: “Vilassar de Mar” de Gaspar Cassadó, “La torre de Can Nadal” de Ramon Castells, “Vilassar de Mar sardanista” de Ramon Iglesias i “Nit de sardanes a Vilassar de Mar” d’Isabel Medina.

El preu de l’entrada és de 6 euros i inclou un refrigeri en acabar l’acte. Els i les menors de 18 anys tenen entrada gratuïta. Per reservar entrades, escriu un email a: amic@sardanavilassardemar.org i per whassapp al 639525771.

S’obsequiarà als socis i sòcies d’Amics de la Sardana i als integrants de la Coral Englantina un cd del concert commemoratiu de 2022.