XIII Concurs de Dibuix i Pintura Ràpida

Vilassart (Agrupació d’Artistes i Amics de les Arts de Vilassar de Mar) organitza el XIII Concurs de Dibuix i Pintura Ràpida dissabte 21 i diumenge 22 de juny, adreçat a artistes que tinguin més de 14 anys. La inscripció, gratuïta, s’haurà de formalitzar de 8 a 10 del matí al Centre Parroquial, al carrer Sant Josep, 13. Cada participant presentarà una sola obra. La tècnica és lliure, i la temàtica serà referida a qualsevol aspecte de Vilassar de Mar i el seu entorn. El veredicte i l’entrega de premis serà diumenge 22 a partir de les 8 del vespre. Una selecció de les obres presentades a concurs serà exposada al Centre Parroquial del 22 al 29 de juny, de dilluns a divendres de 6 a 8 de la tarda i dissabtes i festius d’11 del matí a 2 de la tarda i de 5 de la tarda a 8 del vespre.  Les obres podran ser posades a la venda si així ho volen els seus autors.

Pel que fa als premis, hi haurà un primer valorat en 800 euros, dos segons premis de 500 euros ex aequo, tres tercers premis ex aequo valorats en 300 euros, i un premi per a artistes locals valorat en 300 euros. Es considera artists locals els nascuts, empadronats o que tinguin per primera residència Vilassar de Mar i els socis de Vilassart.

Aquest concurs està organitzat per l’associació local Vilassart, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Vicenç Pallés i Ustet, Antoni Ramon i Vinyals i les empreses Núria Gel SL, Gel-Brugat SL i Servei de Neteja Pere i Àngel.    

Leave a Reply