Xerrades per orientar les famílies amb fills que acaben l’ESO o el batxillerat

Les Jornades  Orienta’t, organitzades per l’Ajuntament de Vilassar de Mar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ofereixen dues xerrades telemàtiques adreçades a les famílies. La primera es realitzarà el dimecres 27 de maig de 18h a 19h i està especialment dirigida a les famílies amb fills i filles a 4t d’ESO. El seu títol és “Després de l’ESO què?” i donarà a conèixer els itineraris formatius que hi ha un cop acabada l’ESO. Estarà impartida per Alba Muñoz, de l’associació Fem Pedagogia.

La segona xerrada tindrà lloc dimarts  2 de juny  de 19h a 20h i està adreçada  a les famílies amb fills i filles que estiguin acabant el batxillerat. El seu títol és “No sap què fer! Com podem ajudar als nostres fills i filles?”, donarà eines a les famílies en l’acompanyament del final de l’ESO o el batxillerat i estarà impartida per David Codina, de l’associació Educant en colors.

Totes dues seran telemàtiques i necessiten inscripció prèvia al correu padillaal@vilassardemar.cat Les xerrades es faran per l’aplicatiu ZOOM. Minuts abans de la sessió, s’enviarà un enllaç a l’adreça de coreu electrònic que la persona inscrita hagi indicat per a la seva connexió