Xerrades organitzades per AEUVdM per aquest juny

Parlem del cicle d’activitats, organitzat per l’Aula d’Extensió Universitària amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Universitat Pompeu Fabra.


Dimarts 8 de juny des de les 6 de la tarda xerrada online. Ernest Abadal Falgueras, professor i investigador de la Universitat de Barcelona, que va ser degà de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació  als anys 2012 i 2018, un dels especialistes principals pel que fa a l’accés obert a la ciència a Espanya i coordinador de diverses xarxes de recerca universitària, ensenyarà a veure com es poden detectar i combatre les notícies falses (fake news).


Dimarts 15 de juny a les 6 de la tarda acte presencial (amb aforament limitat) i online. La Sala Maria Roser Carrau acollirà la xerrada “Els tresors de la llengua” a càrrec de Màrius Serra i Roig, escriptor, periodista, autor de mots encreuats, traductor d’anglès i enigmista català, llicenciat en filologia anglesa a la Universitat de Barcelona. L’aforament és limitat i serà retransmès en directe per la plataforma Zoom.


Si voleu anar presencialment a l’acte del 15 de juny, heu d’ escriure un email al correu electrònic de l’Aula, que és aeu.vdm@gmail.com, abans del dissabte 12 de juny. En cas que el nombre de peticions per assistir superi l’aforament permès, es farà un sorteig. Hi haurà preferència per als socis i sòcies de l’entitat. Des de l’entitat expliquen que les persones no sòcies han d’enviar un email abans del dimarts 15 de juny a l’adreça: aeu.vdm@gmail.com.


Per seguir les xerrades online de l’entitat, recordem que les persones que siguin sòcies de l’Aula rebran al seu correu electrònic l’enllaç a la plataforma ZOOM abans de començar les conferències, i en aquest enllaç que reben les poden veure. Les persones que no siguin sòcies han d’omplir el formulari que hi ha a la pàgina web de l’Aula, on hauran de posar la seva adreça electrònica i reben l’enllaç.


L’Aula d’Extensió Universitària és un espai de formació permanent, obert a totes les persones d’edat adulta interessades en la seva formació permanent i actualitzada. És una associació no lucrativa, amb plena autonomia, vinculada a la Universitat Pompeu Fabra que garanteix la qualitat dels continguts formatius de l’Aula.