Xerrada sobre “Com vols viure quan siguis gran?”

Aquest divendres 15 de març a 2/4 de 7 de la tarda tindrà lloc a l’Espai Galbany la xerrada “Com vols viure quan siguis gran”, que organitza Vilassostre. Aquesta xerrada està adreçada a persones a partir de 50 anys.

Magda Pola, en representació de Vilassostre, ha explicat que són una cooperativa de persones de la nostra localitat que estan desenvolupant una promoció d’habitatge, en cessió d’ús, per a persones entre 50 i 75 anys.  La cooperativa està formada per vuit unitats de convivència.

El model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús està molt estès en països com Dinamarca o Uruguai, i a Catalunya és impulsat des del 2004 per diferents entitats entre les quals es troba Sostre Cívic.

Vilassostre ha nascut sota l’aixopluc de “Sostre Cívic”, associació nascuda l’any 2004, pionera a  Catalunya en el foment de l’habitatge cooperatiu en cessió.

Aquest model d’habitatge alternatiu d’accés i tinença a l’habitatge té dues característiques bàsiques que el diferencien d’altres tipus d’habitatge cooperatiu: la propietat col·lectiva i el dret d’ús.

L’objectiu de la xerrada d’aquest divendres és donar a conèixer aquesta cooperativa i el seu projecte.

Qui no pugui anar a aquesta xerrada, pot contactar amb Vilassostre per correu electrònic: vilassostre@gmail.com