Xerrada del Servei de Mobilitat Internacional, sobre fer d’au-pair

La Regidoria de Joventut organitza a Can Jorba dimecres 22 de setembre de 6 a 8 del vespre la xerrada del Servei de Mobilitat Internacional “Què vol dir fer d’au-pair?’, dirigida a joves interessats en tenir experiències de mobilitat internacional.

‘Què vol dir fer d’au-pair?’ tindrà lloc el dimecres 22 de setembre, de 18 a 20 h, a Can Jorba (carrer Santa Eulàlia, 140).

Clara Avecilla, assessora d’aquest servei, ha explicat  que encara hi ha molts joves que desconeixen que existeix aquest servei i ha afegit que els joves que volen fer mobilitat internacional ho fan per diverses raons: estudis, feina, viure una nova experiència…

Ha avançat que les agències Sabática i Via Irlanda explicaran els programes que tenen per fer aquesta activitat a l’estranger i ha subratllat que hi haurà noies i noies que han treballat d’au-pair també compartiran la seva experiència.

Per a assistir a aquesta xerrada presencial, cal inscripció prèvia a través de l’enllaç: https://bit.ly/xerrada-aupair. 

Avecilla ha recordat que per fer mobilitat internacional cal tenir la nacionalitat d’algun país de la Unió Europea.

Recordem que el Servei de Mobilitat Internacional recuperarà el 6 d’octubre  l’assessorament presencial a Can Jorba. Fins ara han estat fent assessorament on line.  El whastasp del servei és el 667 182 782

El whatsapp del servei és el 667 182 782

Can Jorba està ubicat al carrer Santa Eulàlia, 140.