Xerrada de Vicent Partal, aquest divendres a l’Ateneu

El CDR de Vilassar de Mar, i dins del Cicle de Conferències Fem República, convida, aquest divendres, a l’Ateneu el periodista Vicent Partal que parlarà de l’actual moment polític i el context Internacional. L’acte, que arrencarà a les set del vespre, també servirà per presentar el nou llibre del director de Vilaweb Nou homenatge a Catalunya.

El periodista Vicent Partal explica en el seu darrer treball “l’epopeia única en la història contemporània” que, segons ell, està vivint Catalunya. Per a ell, es tracta d’un país que “s’ha organitzat de manera pacient, pacífica i constant” contra un estat que Partal assegura que “ha usat la repressió i la violència per aniquilar les vies pacífiques presentades per assolir la independència i la República”.

Partal retrata en el seu Nou homenatge a Catalunya petites històries dels protagonistes d’aquest procés. En les seves pàgines hi podem trobar informacions que no havien vist la llum fins ara. A més, sota el prisma de la reflexió, el director de Vilaweb explica les claus del que han passat i s’aventura a pronosticar el que pot passar a partir d’ara. El resultat és un llibre ambiciós que vol ser un document clau d’un període de la història de Catalunya que Partal defineix com a “apassionant i esperançador”.