Xavier Pérez, vencedor en categoria absoluta de l’XIè.Memorial Andreu Domènech

Xavier Pérez, de l’Andorra SC, amb un temps d’1 hora, 55 minuts i 9 segons i un promig de 36’47 quilòmetres per hora, és el vencedor en categoria absoluta de l’XIè Memorial Andreu Domènech –  Campionat Provincial de Barcelona de Ciclisme, organitzat pel Club Ciclista de Vilassar de Mar amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Federació Catalana de Ciclisme. Aquest campionat, adreçat a veterans federats,  amb 70 quilòmetres de distància, va celebrar-se diumenge passat al matí i enguany ha comptat amb 111 participants. El ciclista vilassarenc que va fer el millor temps va ser Jordi Reixach, del Bike Racing Theam Club.

Per categories, en la de 40 anys, el primer classificat va ser Xavier Pérez, de l’Andorra SC, el segon Santiago Molina, de l’AC Parets i el tercer Mirco Meroppo, del CC Cecod. En la de 50 anys, el primer classificat va ser Salvador Gálvez, del Galvez Esport, el segon Joan Miquel Mengual, del Mengual, i el tercer Antoni Terrones, del CC Cecod. En la de 60 anys, el primer classificat va ser Francisco Roca, del Grimaldo Pinturas, el segon Cristóbal Moya, del Gálvez Esport i el tercer José Luís López, del Ciclos Esports Gonzalo.

Per equips, el guanyador va ser Pinturas Grimaldo.

Cal destacar que a aquesta cursa van participar també, però fora de competició, cinc ciclistes fèmines. La primera que va arribar a la meta va ser Sandra Santanáyez, del Montgrí Club Ciclista, la segona Helena Carbonell, de Delfín Verde, i  la tercera va ser Rosa Mar Dosremedios, de Gálvez Esport.

Leave a Reply