Wi-Fi a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch

Des d’aquest mes de juny, la Biblioteca Municipal Ernest Lluch de Vilassar de Mar (carrer Pau Casals, 16) disposa de cobertura Wi-Fi, d’accés gratuït a Internet, a totes les seves sales. D’aquesta manera, la regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar continua el desplegament de la xarxa inalàmbrica (Wi-Fi) al municipi amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a la ciutadania.

A través d’aquest servei, que complementa l’accés a Internet ja existent des de dispositius fixes de la sala, els usuaris de la biblioteca poden accedir a Internet de forma gratuïta amb els seus propis dispositius, tals com ordinadors portàtils o agendes electròniques, sempre que disposin de connectivitat Wi-Fi.

Com comenta Laureà Folch, regidor de Noves tecnologies, “aquest nou servei gratuït suposa una ajuda pels usuaris de la biblioteca, ja que els permet accedir fàcilment a Internet i poder realitzar consultes o cercar informació ràpidament. Això, fins ara, era només possible des dels 4 equips de sobretaula. Amb aquest nou servei ja no caldrà que l’usuari hagi d’esperar a que aquests estiguin disponibles, ja que podran accedir-hi des dels seus ordinadors portàtils”.

Amb aquest servei, la regidoria de Noves tecnologies segueix treballant per apropar les tecnologies al servei de les persones i dóna resposta a les peticions dels usuaris de gaudir d’accés Wi-Fi a la biblioteca municipal.
 

Leave a Reply