“Warm up”, nou àlbum de l’artista vilassarenca Bad Gyal

Alba Farelo, la cantant de Vilassar de Mar coneguda com a Bad Gyal, ha publicat, fa només unes hores, el seu darrer treball que porta per títol “Warm up”. Són 8 cançons, produïdes amb El Guincho, quatre que ha anat publicant en els darrers mesos i quatre inèdites.

La vilassarenca segueix amb el seu estil que l’ha portada a ser un referent a tot Espanya del dancehall i el regeton; però ha introduït alguns sons nous. “Warm Up” el nou álbum, inclou quatre temes que la vilassarenca Alba Farelo ha anat llençant durant el darrer any, com ‘Aprendiendo el sexo’, el remix de ‘Zorra’ o, la més recent, ‘Pussy’, publicada el 8 de març. Les quatre estrenes que presenta l’àlbum de la cantant de Vilassar de Mar són ’44’, ‘Judas, ‘Iconic’ i ‘Gasto’.

Aquest, doncs, és el darrer treball de Bad Gyal després que fa tres anys veiés la llum ‘Worldwide Angel’. La vilassarenca actuarà, en principi, si les condicions de pandèmia ho permeten, el proper  27 de novembre al Sant Jordi, a Barcelona. Un concert que havia d’haver fet un any abans i que servirà per tancar la gira ‘Bad Gyal Soundsystem’ un any més tard del previst, per culpa de la pandèmia.

El salt d’Alba Farelo al segell Interscope, on hi ha artistes com ara Lady Gaga, mostra la projecció internacional que ha assolit, i que espera consolidar amb el seu nou treball publicat, “Warm up”.