Vuit vilassarencs participen al 22è. concurs de fotografia jove

CR08R9yWsAAr7rhVuit vilassarencs s’han inscrit per participar al 22è. concurs de fotografia jove, organitzat per les regidories de joventut dels Ajuntaments de Vilassar de Mar, Argentona, Cabrera, Cabrils, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt, adreçat a joves de 12 a 30 anys. Del total de participants vilassarencs, tres participen en la categoria A (de 12 a 17 anys) i 5 en la categoria B (de 18 a 30 anys), i tots han presentat dues fotografies. Els concursants han de ser de la comarca del Maresme i no professionals de la fotografia.

La temàtica i la tècnica és lliure. Hi haurà dos premis per categoria, que consistiran en “xecs regals”. En la categoria A, el primer premi és de 150 euros i el segon de 75 euros. En la categoria B, el primer premi és de 300 euros i el segon de 200 euros.

En relació a aquest certamen, cal també destacar que avui s’ha tancat el termini per participar al concurs d’Instagram.  El premi és una targeta MicroSD de 32 Gb amb adaptador. El veredicte i lliurament de premis es realitzarà divendres 23 d’octubre a les 7 de la tarda al Centre de Joventut Can Martinet, de Cabrera de Mar. 

Leave a Reply