Vuit vilassarencs participen al 22è. concurs de fotografia jove

  •  

CR08R9yWsAAr7rhVuit vilassarencs s’han inscrit per participar al 22è. concurs de fotografia jove, organitzat per les regidories de joventut dels Ajuntaments de Vilassar de Mar, Argentona, Cabrera, Cabrils, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt, adreçat a joves de 12 a 30 anys. Del total de participants vilassarencs, tres participen en la categoria A (de 12 a 17 anys) i 5 en la categoria B (de 18 a 30 anys), i tots han presentat dues fotografies. Els concursants han de ser de la comarca del Maresme i no professionals de la fotografia.

La temàtica i la tècnica és lliure. Hi haurà dos premis per categoria, que consistiran en “xecs regals”. En la categoria A, el primer premi és de 150 euros i el segon de 75 euros. En la categoria B, el primer premi és de 300 euros i el segon de 200 euros.

En relació a aquest certamen, cal també destacar que avui s’ha tancat el termini per participar al concurs d’Instagram.  El premi és una targeta MicroSD de 32 Gb amb adaptador. El veredicte i lliurament de premis es realitzarà divendres 23 d’octubre a les 7 de la tarda al Centre de Joventut Can Martinet, de Cabrera de Mar. 

Leave a Reply