Vols veure com era el Vilassar de Mar nevat?

A Vilassar de Mar tenim un clima excepcional i mediterrani, però també hi ha nevat al llarg de la història. Si vols veure imatges del nostre municipi ben enfarinat, fins el 3 de març pots visitar, a Can Bisa, l’exposició Vilassar de Mar nevat. La mostra s’inaugura aquest dissabte a les sis de la tarda.

L’Arxiu Municipal, i el seu voluntariat, han fet una feina de recerca impressionant, gràcies a la qual podrem contemplar 44 fotografies, la majoria de les quals són en blanc i negre, de les nevades que van caure a Vilassar de Mar els anys 1920, 1962, 1981, 1983, 1985 i 1990.

Tots són documents trobats en diferents fons a partir de les donacions que ha anat rebent l’Arxiu Municipal. La mostra es nodreix de les imatges: dels germans Barba i Viu, de la família Cortés Blanch, de la família Pruneda, de Joan Ramon Castells, de Jaume Masuet Roura, de Joan Aldrufeu Casas, de les famílies Trias Punsola i del Clot Trias, d’en Sep Labarta, i de les famílies Sust i Jové Roca.

La mostra es podrà visitar a l’Espai Cultural Can Bisa els caps de setmana: dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h del migdia.