Vols guanyar dos viatges al Telefèric de Montjuïc?

De les millors vistes de Barcelona! Maresme, Baix Llobregat, el mar, la muntanya, la ciutat als teus peus, visió de 360º. Aquesta és la panoràmica que es pot gaudir des de les cabines del Telefèric de Montjuïc amb els seus 750 metres de recorregut.

La muntanya màgica de Montjuïc és el punt de partida i arribada d’aquest telefèric renovat el 2007 i que funciona cada dia de l’any. Gaudeix com mai dels símbols més emblemàtics de Barcelona, com la Sagrada Família, el Camp Nou o la Font Màgica de Montjuïc. Tindràs Barcelona als teus peus!

Al “Parlant de tot” vam gaudir d’aquestes vistes en l’entrevista que vam fer a l’Eva Planas, una de les responsables de comunicació d'”Hola Barcelona” que depèn de TMB, des d’una de les cabines del telefèric i gràcies al seu departament, dues persones gaudiran gratuïtament d’un viatge. (Mireu Instagram @vilassarradio).

  • Parades de la ruta del Telefèric

L’inici de la ruta es fa al Parc de Montjuïc, des d’on el telefèric va directe al Castell de Montjuïc sense parades intermèdies. En el cas del trajecte de tornada, el Telefèric de Montjuïc inclou una parada al Mirador de l’Alcalde. Aquesta parada és opcional, però molt recomanada per poder relaxar-se als jardins de Miramar, Costa i Llobera, Cinto Verdaguer i Joan Brossa, que tenen les vistes més privilegiades de Barcelona. Finalment, la ruta de tornada finalitza al Parc de Montjuïc. No obstant això, si t’agrada caminar, tens l’opció de baixar a la parada de Mirador i continuar a peu fins al Parc de Montjuïc.

Parada Parc Montjuïc

Des d’aquesta parada podreu visitar alguns dels principals equipaments culturals ubicats a la muntanya de Montjuïc: la Fundació Miró, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Poble Espanyol i el Museu Etnològic. També estareu molt a prop de l’Anella Olímpica, espai històric dels Jocs Olímpics de Barcelona’92.

Parada Castell

Parada imprescindible si us voleu estalviar l’esgotadora pujada fins al Castell de Montjuïc. Quan hi arribeu, podeu fer una passejada pels voltants i apropar-vos a alguns dels jardins que trobareu a la muntanya de Montjuïc. Els més propers són el Jardí Botànic, els Jardins de Joan Brossa i els Jardins de Verdaguer.

Parada Mirador

Aquesta parada us deixa a tocar de les zones verdes de Montjuïc, on a més de descansar, podreu també descobrir plantes fins ara desconegudes i gaudir de les millors vistes de la ciutat, gràcies als seus miradors i terrasses. Cal destacar el Mirador de l’Alcalde, els Jardins de Miramar i els Jardins de Costa i Llobera.