Vols formar part de la Comissió de Pressupostos Participatius?

Vols formar part de la Comissió de Pressupostos participatius de 2019? Fins el 31 d’octubre tens temps per inscriure’t-hi i poder decidir on vols que es destini una part important del pressupost municipal. Només has d’entrar al web de l’Ajuntament i a l’apartat Tràmits on line trobaràs la butlleta.

Els únics requisits que es demanen és ser major de 16 anys i estar empadronat a Vilassar de Mar. Fins ara, la Comissió que vetllava pel bon funcionament de tot el procés estava formada únicament per representants polítics. Ara, amb el nou format, s’accentua la participació ciutadana en el procés de decisió d’on es destina una part important del pressupost del consistori.

De totes les persones que s’inscriguin es farà un sorteig d’on sortiran les que s’integraran en la Comissió dels Pressupostos participatius de 2019. Entre les funcions dels nous membres, destaquen vetllar per la participació efectiva de la ciutadania en tot el procés, escollir les propostes que aniran a votació popular i fer el seguiment de l’execució dels projectes.

La Comissió quedarà formada per les cinc dones i els quatre homes que hagin guanyat el concurs i s’elaborarà una llista de 36 persones més, 20 dones i 16 homes, que restaran com a suplents.