Visitem Sweet 180º per parlar sobre les mones de pasqua

Ens volem fixar, a continuació, en la campanya de mones. Per fer-ho, ens posem el pitet i aquest any anem a visitar el Sweet 180º de Vilassar de Mar. Asseguren que ja no poden rebre més comandes per aquest Dilluns de Pasqua. Per a ells, doncs, ha estat una gran campanya en la qual les estrelles de Youtube i dels videojocs n’han estat els grans protagonistes. Els personatges més demanats. Ara en sabrem més detalls de la mà i de l’Anna Rubio.

Sweet 180º és un negoci que ja fa 10 anys que es dediquen a la pastisseria personalitzada. Ha explicat que tot el que ens podem imaginar  es pot reproduir en un pastís (un cotxe, fotografia, figures….)

I, és clar, si parlem de pastissos personalitzats, què millor que les mones de Pasqua. Asseguren estar molt contents de la campanya d’enguany i lamenten no haver pogut agafar més comandes. I és que la seva màxima és que la qualitat no es vegi afectada davant de la quantitat. Tenen una clientela molt fidel.

De fet, estan capacitats per a fer qualsevol personatge que se’ls demani.

Des de la vilassarenca Sweet 180º remarquen que ells no són xocolaters, però que són capaços de fer uns ous de xocolata molt especials. Ous Tsunami, en diuen

Però, Anna… quins han estat els personatges més demanats enguany? Princeses, Unicorn, personatges de Videojocs.

De fet, posen la tècnica 3D al gust del consumidor. I per a gustos, els colors.  Els hi han demanat, per exemple, una mona del personatge del film “Torrente”.

Una setmana en la qual treballen amb la precisió d’un rellotge suís. Dediquen molt de temps a cada mona.

Els  trobem al barri del Barato de Vilassar de Mar. Al número 43 del carrer  de Jeroni Marsal. Treballen en línia i reparteixen per tot el Maresme i arriben, fins i tot, a Barcelona.

El seu web és sweet180grados.com, tot i que també els pots localitzar al web apanymantel.com. Bon profit.