Visitem Somni Psicologia

La Laura, la Cristina, la Judit i la Laia són quatre psicòlogues que, fa poc més d’un mes, han obert consulta a Vilassar de Mar. Són a la Carretera Nacional II, justament davant de l’estació de Renfe, i ofereixen un munt de serveis que comprenen totes les edats. Des de Somni Psicologia ens asseguren un munt d’eines que ens poden ajudar per afrontar el dia a dia i, també, per superar els efectes que la pandèmia ens està deixant a tots i totes.  

Acabades d’aterrar a Vilassar de Mar, la Laura ens revela que se senten molt ben acollides al nostre municipi i molt contentes d’arrencar aquest projecte que va alçar persiana el passat 8 de febrer

Les quatre inicien el seu projecte amb molta il.lusió. La Laura explica que treballaven juntes en una altra empresa i tenien moltes ganes d’iniciar el seu propi projecte.

Són un equip molt competent i preparat per donar solucions a petits i grans. Una d’elles és de Vilassar de Mar i totes estan molt contentes del caliu que hi ha a la nostra població i del local que van trobar per ubicar l’empresa.

Des de Somni Psicologia s’ocupen de diferents trastorns.  Cada una d’elles estan especialitzades en diferents perfils i edats. En un parell de mesos, a l’abril, arrencaran un projecte molt especial: treballar les emocions a través de l’art.

Fan atenció individualizada per infants i per a adults, en casos com autisme, transtorn de la conducta, transtorn d’atenció per hiperactivitat, transtorn del son….   

També tenen previst fer extraescolars terapèutiques per a grups, Organitzen tallers diversos i també tallers per a empreses. 

I és que, amb la pandèmia, la Laura ens explica que han augmentat els trastorns, com ara l’estres, l’ansietat o principis de depressió. Assenyala que aquest període també ha servit, especialment durant el primer confinament, perquè la gent aprofités per mirar més dins d’ells mateixos.

I és que anar al psicòleg, asseguren, hauria d’estar tan normalitzat com anar al fisioterapeuta o el dentista. Assegura que anar al psicòleg és una manera de cuidar-se, per a viure d’una manera millor, més sana i equilibrada.  

La Laura ens explica on les podem trobar i quins són els seus horaris: carrer Sant Jaume, 18, de dilluns a dijous de 10 a 14 i de 15 a 17 i divendres de 9 a 15.

Les pots localitzar al web somnipsicologia.com a les seves xarxes socials @somni.psicologia