Visitem Original Espai d’Artesans

Dins del conjunt d’entrevistes que Vilassar Ràdio està realitzant per fomentar el comerç local, en coordinació amb Vilassar Comerç, visitem “Original. Espai d’Artesans”, ubicada a la plaça Àngel Guimerà, 4.

L’espai, regentat per Lupe Almera, ofereix als artistes la possibilitat que exposin i venguin les seves obres. Tenen dues plantes i admeten tot tipus de disciplines artístiques: artesania, joia, disseny a la planta de baix, la que es veu des del carrer, i pintura, ceràmica escultura i dibuix a la primera planta.

Les exposicions a la primera planta es van interrompre amb la declaració de l’estat d’alarma, al març de 2020, per la pandèmia del coronavirus i, si la situació ho permet, hi ha la intenció de reemprende-les el més aviat que es pugui.

Almera és farmacèutica i ha estat treballant 23 anys a la indústria farmacèutica. Es tracta d’un món molt dur i competitiu. Els laboratoris on treballava van decidir prescindir d’una part de la plantilla de treballadors. En aquell moment tant dur, va decidir reinventar-se i va convertir el seu hobby en la seva professió.

A partir d’aquell moment va tirar cap endavant aquest projecte, Original Espai d’Artesans, que es va inaugurar el 2014 . Set anys de servei al poble , a l’artesà i a l’artista. Uns anys transcorreguts dels que se sent molt satisfeta i feliç. Un somni fet realitat. I és que els objectius fundacionals segueixen plenament vigents: donar visibilitat als artistes locals.    

Original Espai d’Artesans ha trencat tòpics. L’artesania no és cara a tot arreu, com tothom pensa. Ni molt menys. Tenen productes de tots els preus i estils. 

Si voleu contactar amb Original Espai d’Artesans, recordeu que la seva pàgina web és espaidartesans.com. El  telèfon  és  el 690 623 292.

També podeu contactar amb Original Espai d’Artesans a través del seu perfil a Facebook.