Visitem l’obrador vegà Qbols.cat

 

Dona, maresmenca, empresària i bandera de la cuina vegana i saludable. Si poséssim en una recepta tots aquests ingredients, i els barregéssim, ens apareixeria la Núria Lladó. Des del seu obrador de Cabrils, pilota la seva empresa qbols.cat. Fa i dissenya càterings a mida, imparteix tallers i demostra, encàrrec rere encàrrec, que la seva cuina, matrimoni entre el Mediterrani i l’Orient, potser, també, deliciosa. Ara mateix, hem tastat amb ella les seves especialitats.

Fruit del confinament, la cabrilenca Núria Lladó va decidir embrancar-se en aquest projecte. Qbols.cat és la nineta dels seus ulls. Cuina ovo-vegetariana o vegana per retirs o trobades. Menús personalitzats, claus en mà, creats i mimats amb productes locals i de temporada.

Decidida, qbols.cat és el seu model de negoci. Ha explicat que veia que en el mercat hi havia una mancança d’hamburgeses vegetals i tot el que hi havia era un producte molt pasteuritzat i industrialitzat, i va decidir apostar per fer un producte més fresc, ecològic i proper.

Una de seves apostes, un dels seus nínxols de mercat és la cuina per a retirs, fent l’esmorzar, dinar i sopar.

Lladó cuida, pensa i mima tots els menús i tots els plats que neixen en el seu obrador de Cabrils. Defensa la cuina vegana. El que li fa més il·lusió és quan rep les felicitacions espontànies de la gent que tasta les seves receptes.

Dinars o sopars familiars, reunions… sempre és una bona oportunitat per tastar noves propostes i sempre saludables. Marca de la casa de la Núria Lladó. Ella arrenca de la cuina tradicional. La cuina mediterrània amb tocs de les espècies de l’Orient. Un matrimoni perfecte: substitueix la proteïna animal per la vegetal i fa la cuina mediterrània i adapta les espècies als plats. Les combinacions amb els vegetals amb cereals i llegums dona molt bon resultat.

Vols salivar? Producte de temporada, quatre hamburgueses per llepar-se els dits (fruit d’hores i hores de feina) i, ben aviat, és a punt de llençar dos arrossos nous. Qualitat excel·lent i un cop de mà a tots i totes que se’ns menja (valgui l’expressió) el dia a dia..

Té a la venda hamburgueses d’espècies, de remolatxa i per a la primavera, farà hamburgueses d’alfàbregues, i de pèsols.

Núria Lladó i Qbols.cat són sinònims d’improvisació i cintura als fogons. També fa tallers. Un projecte arrodonit, claus en mà. Des del seu obrador de Cabrils i gràcies a la bona feina feta cada cop se centra més en vendre a botigues especialitzades i restaurants.

Per a més informació, podeu visitar el seu perfil a Instagram i la seva web. El seu telèfon és el 644385990.