Visitem el Restaurant La Niña Vilassar

No és un tex-mex convencional. És un restaurant mexicà amb alta qualitat culinària i amb tots els seus ets i uts. Avui entrem a fer uns natxos i unes carnites a La Niña Vilassar. En virtut de l’acord entre aquesta casa, Vilassar Ràdio, i Vilassar Comerç, ens passegem per diferents establiments del nostre municipi per conèixer qui hi ha darrere del taulell.

Ens rep, amb el seu somriure marca de la casa, el gerent de La Niña Vilassar, Eloi Galan, que -només entrar- ens diu que estem a casa nostra.


Ens presenta la carta. Se’ns fa complicat triar. I a més, sense gluten i amb opció de fer, després dels postres, un bon còctel. Galán ens desmenteix, també, el tòpic de què el menjar mexicà pica.


Ja fa cinc anys que són a la Niña Vilassar. Galán recalca que ja no cal agafar el cotxe i anar a Barcelona per gaudir de la bona cuina mexicana.


Ara, encaren l’estiu amb molta il·lusió després de molts mesos tancats per culpa de la pandèmia del coronavirus i l’afronten amb molt bones perspectives, tal com subratlla el gerent de la Niña Vilassar.


Els pots trobar, pots fer un excel·lent àpat mexicà a la Niña Vilassar. Els trobaràs a la carretera Nacional. Concretament, al número 10 del Camí Ral.

Per a reserves o més informació, pots trucar al 93 158 60 21.