Visitem Àmbyt Fotografia

Ens mudem, ens posem guapos i guapes i marxem, micròfon en mà, cap a la vilassarenca plaça de Jeroni Gelpí per entrar a l’Àmbyt Fotografia. No sigui que ens retratin. Òscar Martos és el gerent d’aquesta empresa familiar, dedicada a la imatge que es reinventa cada dia i que encara el futur amb il.lusió i amb un munt de projectes. I és que Vilassar Ràdio, i en col·laboració amb Vilassar Comerç, com no podia ser d’una altra manera, entrem als establiments dels nostres botiguers i botigueres per saber què hi ha i qui hi ha darrera del taulell. L’Òscar, en plena era de càmeres de foto que també truquen, ens anima a no perdre records per culpa d’un instant que, a la llarga, és probable que es perdi.

Ja fa 18 anys que l’Òscar Martos va canviar la bata blanca i els estris sanitaris per agafar l’objectiu de la càmera i instal·lar-se a Vilassar de Mar. Al costat del seu oncle, en Jordi, aleshores responsable de l’Àmbyt Fotografia, hereva de la mítica empresa Foto 2 vilassarenca, fundada el seu oncle Jordi Vilier el 1993.

Ara, sota la seva tutela, Òscar Martos ens explica que es dediquen a un munt de feines,una de les principals és el retrat. Tenen un altre estudi fotogràfic, davant de l’institut Pere Ribot, i fan productes per a empreses.

I, és clar, amb 18 anys ja fent fotos, ha viscut la crisi econòmica del 2008 i, sobretot, la irrupció dels mòbils amb càmeres. Celebra l’evolució tecnològica, però anima a tothom a no perdre records, a no perdre’s fotografies importants. A conservar la història que és, en definitiva, al que es dediquen des de l’Àmbyt Fotografia

A més, un book d’imatges ben fet, sempre és un bon regal per un mateix o per a les persones estimades. Si no et sents guapo o guapa, no t’amoïnis. L’Oscar diu que moltes persones  diuen que no són fotogèniques  i això no és cert.

I és que cal reinventar-se, com defensa Òscar Martos. I més després d’un terrible any Covid. Ha estat un any molt dur i confessa que té una il·lusió tremenda per tirar cap endavant, amb nous projectes com la realització de banderoles, videos….

Doncs sí,Oscar. Amics i família són molt importants. Pots seguir Àmbit Fotografia al seu web, a les seves xarxes socials o visitar-los a la vilassarenca plaça de Jeroni Gelpí num 3.