Viles Florides obre la participació a tothom i incorpora noves categories

22_Espai central institut Pere RibotEls balcons més acolorits, els negocis més verds, els carrers amb més decoració floral o les escoles i instituts amb els jardins més florits, qualsevol iniciativa, pública o privada, té enguany un espai dins del certamen Viles Florides. Des de l’Ajuntament s’anima a la ciutadania a participar-hi.
Enguany Viles Florides ha incorporat un nou espai participatiu, Catalunya Florida, obert a tothom, amb 4 categories: associacions de veïns, sector educatiu-tercer sector, sector privat i particulars. L’objectiu és fer créixer la cultura del verd i compartir els espais verds de Catalunya des de qualsevol iniciativa, ja sigui pública o privada. Qualsevol persona interessada pot inscriure’s gratuïtament fins al 31 de maig al web www.vilesflorides.cat.

Per part de Vilassar de Mar, l’Ajuntament torna a participar al concurs que distingeix els municipis que destaquen per la millora de l’espai urbà i on l’any passat va aconseguir dues flors d’honor, i pel que fa a les noves categories, ja ho ha fet l’institut Pere Ribot amb el projecte “Revitalitzar els espais verds”.