Vilassart estrena pàgina web

L’associació cultural Vilassart, que aplega als artistes i amics de les arts de Vilassar de Mar, ha inaugurat recentment web, amb els apartats d’activitats, exposicions i notícies relacionades amb l’entitat.

Fa 28 anys, arran d’una exposició col·lectiva d’artistes locals, i a iniciativa d’un grup de persones del poble va néixer l’Associació d’artistes i amics de les arts de Vilassar de Mar coneguda amb el nom de Vilassar. L’objectiu és poder gaudir conjuntament de les seves aficions artístiques i acostar les arts plàstiques, en qualsevol de les seves disciplines, a la població del municipi.

En els seus inicis es van instal·lar al quart pis de l’Ateneu, posteriorment, i gràcies a que l’Ajuntament de Vilassar de Mar els va cedir l’espai, es van traslladar “Als Gronxadors” on compartien espai amb l’Aula de Música. Actualment Vilassart es troba ubicada a la planta baixa de l’Hotel d’Entitats, també espai cedit per l’Ajuntament.

Des dels seus inicis, l’entitat té per objectiu promoure les arts plàstiques en totes les seves disciplines actualment centrades principalment, en la pintura, en totes la seves modalitats (dibuix, pintura a l’aquarel·la, a l’oli, etc.), i en la ceràmica. Busquen fer créixer, des d’una associació formada totalment per persones amateurs, l’afició per les arts plàstiques obrint l’espai de treball per poder compartir experiència, coneixements i facilitar l’aprenentatge mitjançant tallers de pintura i ceràmica.

Disposen de dues sales de pintura i una de ceràmica.

Estan ubicats al carrer Sant Joan 36, planta baixa. El seu telèfon és el 93 759 70 36 i el seu email: vilassart@gmail.com