Vilassar TV podrà emetre en TDT gràcies a l’aposta que farà l’Ajuntament

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha signat un conveni de col•laboració amb el Col•lectiu d’Activitats Audiovisuals i Televisió Local de Vilassar de Mar que servirà perquè l’entitat pugui emetre en el sistema TDT i garantir així la continuïtat de la televisió local després de l’apagada analògica.


Amb el conveni, que té una durada de 4 anys, es preveu el suport necessari perquè la televisió local de Vilassar de Mar segueixi emetent un cop es produeixi l’apagada analògica i s’implanti la TDT. Així, per al primer any es farà la inversió en equipament perquè l’entitat pugui emetre en el sistema TDT, i es cedeix l’ús d’un local on l’emissora pugui tenir el seu lloc de treball. El material serà propietat de l’Ajuntament, que cedirà el seu ús al Col•lectiu d’Activitats Audiovisuals.
L’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, valora el conveni de forma molt positiva: “És un reconeixement a la tasca feta per Vilassar TV durant aquests 25 anys.” José Vargas, en representació del Col•lectiu d’Activitats Audiovisuals i Televisió Local de Vilassar de Mar, també està molt satisfet: “Amb el suport de l’Ajuntament podrem emetre en TDT i garantir la continuïtat de les emissions”.
El conveni va molt més enllà del suport tècnic, ja que també preveu la cessió d’un espai físic on l’emissora pugui treballar en condicions. Tal com valora el regidor de Comunicació, Laureà Folch: “Creiem en el paper clau dels mitjans de comunicació locals, com ja hem demostrat en aquests dos anys, per la seva proximitat amb la gent, les associacions i les entitats. En aquest sentit, hem de treballar per trobar sinergies que permetin a la televisió local col•laborar estretament amb d’altres mitjans de comunicació de Vilassar de Mar i aconseguir un contingut audiovisual ric i atractiu per al ciutadà.”

Leave a Reply