Vilassar Ràdio viatjarà a Brussel·les per donar a conèixer la realitat de la comunicació local a les institucions europees.

L’Emissora municipal de Vilassar de Mar, que depèn de la regidoria de Comunicació i Noves tecnologies, i membre de la FMCLCat desde l’inici, ha estat convidada per la representació de la Comissió Europea a Barcelona.

eu-flagEl proper dilluns i fins dimecres, una desena d’emissores adherides a la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya (FMCLCat), amb responsabilitats dins la junta directiva, i entre els quals s’hi troba l’emissora municipal de Vilassar de Mar,  tindrà l’oportunitat de donar a conèixer la realitat de la comunicació local del nostre país a les diferents institucions europees. Una delegació de la FMCLCat, encapçalada pel seu president i director de Ràdio Amposta, Manel Ramon, viatjarà a Brusel·les amb representants d’altres emissores locals i regionals de Catalunya i Balears.

Vilassar Ràdio que emet des de 1980, a través 98.1 FM, i que va ser la pionera (2005) en fer podcasting a Catalunya, també va ser les primeres en poder-se seguir per internet http://radio.vilassardemar.cat. Un dels trets que la caracteritza és la seva aposta constant per les xarxes socials.

El programa del viatge preveu un sopar amb Amadeu Altafaj, cap de gabinet adjunt del vicepresident i responsable econòmic de la Comissió Europea, Olli Rehn; trobades amb eurodiputats i corresponsals catalans; visites al Parlament , Consell Europeu, la Comissió i la Delegació del Govern de la Generalitat a Brussel·les; així com una trobada amb Joaquín Almunia, vicepresident de la Comissió Europea responsable de Competència; entre moltes altres activitats.

A més, les emissores de proximitat de la FMCLCat podran visitar els estudis audiovisuals del Parlament Europeu i els de ràdio de la Comissió i assistir a la roda de premsa diària d’aquest organisme.