Vilassar Ràdio torna a retransmetre futbol 20 anys després

Vilassar Ràdio, l’emissora municipal de Vilassar de Mar, torna a recuperar les retransmissions en directe de futbol, després de 20 anys sense fer-ho. Aquest diumenge 28 d’octubre s’estrena “90 minuts”, programa que retransmetrà en directe els partits del primer equip de la UE Vilassar de Mar que es juguin al municipal Xevi Ramon.

 

 

 

Sulieman Ghazuant i Pep Vidal, amb els comentaris d’en Pere Guardiola, formen l’equip del programa, que s’ha fet possible gràcies a l’acord entre el club de futbol de la UE Vilassar de Mar i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament per fer arribar el futbol local a tots els aficionats.

Aquest diumenge 28 d’octubre, a partir de les 11.45 h, es farà la primera de les retransmissions amb el partit que enfronta la UE Vilassar de Mar contra la UD At. Gramanet “A”. El programa inclourà una prèvia de la jornada, el propi partit, i una valoració dels resultats amb els protagonistes.

El programa es podrà seguir a través del dial 98.1 FM, per Internet a través de http://radio.vilassardemar.cat, i per dispositius mòbils, tipus smartphone, a través de http://m.vilassardemar.cat.