Vilassar Ràdio s’ha adherit a la campanya “Ajudem els nostres herois i heroïnes” de l’hospital de la Vall d’Hebron

Vilassar Ràdio s’ha adherit a la campanya impulsada per l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona anomenada  “Ajudem als herois i heroïnes” amb motiu de la crisi sanitària que està suposant el coronavirus. L’emissora està emetent durant la seva programació diària la falca promocional d’aquesta campanya.

Si voleu col·laborar-hi, podeu fer arribar missatges d’ànims a les persones ingressades per coronavirus a l’hospital, així com també podeu enviar missatges d’ànim als professionals sanitaris de la Vall d’Hebron. També podeu fer donacions econòmiques que ajudaran a fer front al coronavirus i a iniciatives solidàries per lluitar contra aquest virus. Per a enviar missatges o fer donacions, cliqueu aquí

Cal recordar que els investigadors de l’hospital estan centrant tots els seus esforços en la recerca de tot allò relacionat amb el coronavirus,  amb l’objectiu de trobar els punts febles del virus i poder desenvolupar estratègies per prevenir, tractar i curar la malaltia.

Escolteu aquí l’entrevista realitzada per Jaume Cabot, director de Vilassar Ràdio, al director de comunicació de l’Hospital de Vall d’Hebron, Fran Garcia.