Vilassar Ràdio renova el fil musical i millora tècnicament en la temporada del seu 40è aniversari

Des d’aquest dijous, i en la temporada en la qual l’emissora municipal que estàs escoltant celebrarà els seus 40 anys de vida, Vilassar Ràdio ha estrenat nous indicatius i, també, un nou fil musical amb més de 2.000 cançons en un fons que ens permeten disposar per a tot vosaltres d’una discoteca d’autèntic luxe. Ha estat un esforç intens, moltes hores de feina i dedicació per aconseguir la qualitat que els nostres oients es mereixen. Xavi Puig, tècnic de so de Vilassar Ràdio ha estat l’arquitecte de la transformació.

El fil musical de Vilassar Ràdio també s’ha rentat la cara. I de quina manera. S’han passat de les 450 cançons del fons inicial a les més de 2.000 d’avui. No es repetirà cam cantant ni grup en, com a mínim, 24 hores. També s’ha procurat que el fil musical, com apunta Xavi Puig, tingui una important varietat. Música dels 60, 70, 80, 90 i 2000. Cançons d’avui i de sempre que s’han seleccionat acuradament, depenent de la franja horària. 

Els indicatius de la nostra emissora també s’han rentat la cara. I en so holofònic.

Us convidem a gaudir-ho i si teniu qualsevol suggerència o comentari ho podeu fer enviant un correu electrònic a viradio@vilassardemar.cat Han estat molts dies de feina, de moltes proves i de molta il·lusió per adaptar Vilassar Ràdio als nous temps i estar a punt pels actes de celebració dels 40 anys de l’emissora, la segona més antiga de Catalunya, que celebrarem durant la Festa Major de l’any vinent.