Vilassar Ràdio ja emet des dels nous estudis

Vilassar Ràdio, fins ara a la segona planta de l’edifici municipal del carrer Sant Pau, 22, s’ha traslladat als nous estudis ubicats a la planta baixa del mateix edifici. El 15 de desembre l’emissora municipal de Vilassar de Mar va reprendre la programació habitual des de la nova ubicació.

Les noves instal•lacions, que acullen dos estudis de ràdio, un plató de televisió i dues sales de redacció, representen un salt qualitatiu en l’aposta de l’Ajuntament pels mitjans de comunicació locals i les noves tecnologies. Així ho confirma el regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, Laureà Folch, que afegeix que l’actuació realitzada coincideix amb l’any en què la ràdio ha complert 30 anys de vida. Les instal•lacions milloren les condicions que hi havia fins ara, tant en accessibilitat com en la tasca que duen a terme els treballadors i col•laboradors, que compten amb nous equips tècnics i informàtics, a més de nou mobiliari.

Les obres, incloses en el fons estatal d’ocupació i sostenibilitat local, van començar el mes de maig. L’actuació també ha servit per resoldre el problema d’adaptabilitat i accessibilitat de l’edifici, de tres plantes, ja que s’ha posat un ascensor que properament entrarà en funcionament. Les obres ara continuen a la planta del mig on és previst que s’ubiqui el jutjat de pau. La segona planta, on fins ara estava la ràdio, farà les funcions de magatzem.

Leave a Reply