Vilassar Ràdio ha obert canal a la plataforma Twitch.tv

Vilassar Ràdio ha obert canal a la plataforma  d’emissió televisiva on line  Twitch.tv. La primera transmissió en viu que hem fet ha estat el programa especial informatiu d’eleccions al Parlament de Catalunya presentat per Jaume Cabot el passat diumenge 14 de febrer des de les 19’45 fins a les 24 hores. La transmissió, conduïda tècnicament per Xavi Puig, es va fer combinant dues càmeres, una situada al locutori de l’estudi principal, des d’on emetem en directe, i una altra, ubicada a la redacció de l’emissora.

Twitch.tv, que va nèixer el 6 de juny de 2011,és molt popular ja que és molt utilitzada en la retransmissió de videojocs en directe, però amb el pas del temps s’han anat incorporant usuaris que realitzen a través d’aquesta plataforma la retransmissió d’esdeveniments d’altres característiques, com esportius i continguts informatius diversos, i per aquest motiu Twitch.tv està també acollint altres tipus de continguts.

Alguns usuaris el consideren competidor de la plataforma de videos de Youtube.

Cal recordar que els videos a Twich. tv es mantenen només durant quinze dies  i  només el poden veure les persones que s’han donat d’alta prèviament com a usuàries d’aquest servei.

Des de la nostra emissora animem a tots els nostres oients que es facin usuaris d’aquesta plataforma gratuïta i d’aquesta manera podran seguir les properes  transmissions que fem.

Per fer-vos usuaris, entreu en aquest enllaç.