Vilassar Ràdio estrena nova temporada

Dilluns 12 de setembre, l’emissora municipal estrena la temporada 2016-2017. Una temporada on l’estructura bàsica de programes segueix, però amb novetats pel que fa bàsicament  a la franja matinal i especialment al magazin “Parlant de tot”.

Com des de fa anys la programació de dilluns a divendres s’enceta a les 09.30 h amb l’espai informatiu “Primera Hora”, informatiu que repassa les notícies dels dia anterior i que fa les primeres pinzellades en les informacions del dia. Un any més al capdavant dels serveis informatius hi ha Robert Maza.

A les 10 h arriba la 9a temporada en antena del magazin “Parlant de tot, que aquesta temporada arribarà a les 1000 edicions.

Presentat un any més per Jaume Cabot, presenta una serie de novetats en les seccions del programa. La tertúlia amb els avis, la cuina, el sexe, teràpies naturals, teatre, cinema, esports, etc. ara també s’hi afegeixen diverses seccions produïdes per la Xarxa de Comunicació Local. El programa s’emet en directe de dilluns a divendres de 10 a 13h.

Els serveis informatius segueixen sent l’eix bàsic de l’emissora. Quatre edicions, a les 13, 14.30, 16 i 19.30h, per explicar el que passa a Vilassar de Mar i la comarca del Maresme.

Pel que fa a la franja de tardes, segueixen sent els programes conduïts per col·laboradors els que un any més ocupen aquest horari. Així una temporada més escoltarem, els programes presentats per Josep Pons (El Gramòfon), Jaume Borotau (Baúl de los recuerdos), Rafael Pugibet (El Món dels Clàssics), Joana Hernández (Volem Saber i Temps de Neu), Sílvia Cantos (Històries), Toni Salabert (100% Ràdio),Margarita Vernetta (Bagúl Sardanista), Mn Toni Román (Des del Campanar), Toni Monuera (Funky Track Radio), Raimon Casas (Món Electrònic), Mª Roser Llopart (Pàgines de Ràdio), José Luís Pizarro (Radio Top), així com també els espais de La Xarxa com Via Verda, l’Internàuta, Peluts i Cocodril Club.

Un altre eix important el la programació són els esports, amb presència a diari ens els butlletins informatius, en el magazin matinal i especialment dilluns al vespre a les 20 h amb “La Pròrroga”, l’espai que repassa el que dóna de sí el cap de setmana esportivament parlant al nostre poble. Hèctor Torreblanca i Pep Vidal parlen dels diferents equips i diferents disciplines esportives.

Els caps de setmana els esports també tenen protagonisme, així “La Retransmissió” ens ofereix els partits de la Unió Esportiva Vilassar que enguany ha tornat a la 3a Divisió de futbol.

Vilassar Ràdio també preparada com cada any diferents programes especials, com la transmissió de la cavalcada, especial St. Jordi, Setmana de la Gent Gran, Festa Major, entre d’altres.