Vilassar Ràdio enceta nova temporada marcada pel 40è aniversari de la segona ràdio local més antiga de Catalunya

Aquest dijous comença la nova temporada de Vilassar Ràdio. Un curs 2019-2020 que vindrà marcat, sense cap mena de dubte, per la celebració del 40è aniversari de l’emissora municipal que estàs escoltant. L’informatiu Crònica i la informació dels esports locals del nostre municipi són el pal de paller d’una graella en la qual el magazine matinal, el Parlant de Tot, enceta la seva 12ena temporada seguida en antena. El pes dels col·laboradors, com sempre, seguirà sent imprescindible.

Així doncs, Vilassar Ràdio afronta una nova temporada amb la màxima il·lusió oferint, com sempre, el rigor en els seus informatius, la informació i l’entreteniment en el Parlant de Tot i abraçant un ampli ventall de propostes per a tots els gustos.

Sens dubte, amb una efemèride marcada en el calendari. El 23 de juny complirem 40 anys en antena. I és que som la segona ràdio local més antiga de Catalunya. Per tant, i tot i que celebrarem l’aniversari en plena Festa Major,  segurament hi haurà una oportunitat per sortir el carrer i celebrar amb els vilassarencs i vilassarenques que temporada rere temporada ens fan confiança.

L’aposta per la informació local i els esports del nostre municipi és clara i decidida. En aquest sentit, cal recordar que l’informatiu Crònica, conduit per Robert Maza i Joan Escofet, s’emet de dilluns a divendres a la una de la tarda, en directe, i el pots tornar a escolar en re difusió a dos quarts de tres, a les 4 de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre. El programa La Pròrroga, d’informació esportiva local conduit per Pep Vidal i Hèctor Torreblanca el pots escoltar els dilluns de 20 a 21 i els dimarts de dos quarts de cinc a dos quarts de sis de la tarda.

La plantilla de Vilassar Ràdio manté, com no podia ser d’una altra manera, la seva confiança en el grup de col·laboradors. Per aquest curs 2019-2020 en mantindrem una bona part i també se n’incorporaran de nous. El Parlant de Tot, dirigit per en Jaume Cabot, s’estrena amb un especial tornada a l’escola. Un Jaume Cabot, que al marge de dirigir Vilassar Ràdio, també es posa al capdavant, per 12ena temporada consecutiva, del Parlant de Tot, el magazine matinal d’aquesta casa. Un espai en el qual seguirem trobant les seccions marca de la casa. Al marge de l’entrevista en profunditat amb algun protagonista, continuaran les habituals seccions com ara el Fem Salut (cada dos divendres), la Tertúlia Jove, els dijous, la Tertúlia dels avis, els dimarts i conduïda per Joanna Hernández, o la secció dedicada a la seguretat amb la presència tant de la Policia Local de Vilassar de Mar com de Mossos d’Esquadra.

En aquesta campanya, s’estrenaran també indicatius nous i un renovat fil musical, que té molts seguidors, que abastarà tots els estils per acompanyar-vos en tot moment. No cal dir que el programa de concursos 100% Ràdio, conduit per Toni Salabert, us seguirà acompanyant les tardes de dijous de dos quarts de cinc 5 a dos quarts de vuit del vespre.

Cal recordar que totes les informacions les pots trobar i recuperar tant al nostre web com a les nostres xarxes socials que són, com ja saps, FB, Twitter i IG.