Vilassar Ràdio comença dilluns 6 la nova temporada d’estiu

Aquest dilluns 6 de juliol comença la nova programació d’estiu a Vilassar Ràdio que s’allargarà fins el 21 de setembre. Aquesta temporada segueix la mateixa tònica que la temporada anterior, i segueix apostant per la informació local, l’actualitat i l’entreteniment.

Graella Programació Temporada Estiu 2015

Com cada any comptarà com a principal programa el magazín matinal “La ràdio a la fresca” que substituirà el “Parlant de Tot” de la temporada d’hivern presentat per Jaume Cabot on seguirà mantenint un format d’entrevistes, actualitat i música, amb un to més distès.

L’espai Crònica, l’informatiu de referència de l’emissora canviarà l’horari i durant la temporada estival s’emetrà diàriament a les 13, 16.30 i 19.30h. Robert Maza, cap d’informatius de Vilassar Ràdio comenta: “Apostem per un nou horari per adaptar-nos a la temporada d’estiu, però sobretot pel podcast, que es puguin consultar les notícies a través d’aplicacions mòbils i a la carta. Que l’oient sigui qui decideixi quan escoltar la Crònica”.

A les tardes destaca la programació d’entreteniment amb programes com “El Baúl de los Recuerdos” presentant per Jaume Borotau que repassa la música del segle XX en redifusió de programes de la temporada d’hivern, i programes de música temàtica d’altres temporades com “Etiqueta Negra”, “Looking Back”, i “A cau d’Orella”. També cal destacar que programes com “Búfalo Cardiaco” presentat per Toni Munuera i “Ràdio Top Mediterràneo” per José Luís Pizarro segueixen a la graella estival sense descans.
Tal i com valora Jaume Cabot, cap de l’emissora: “Aquesta programació és molt més fresca, la programació musical és molt més important ja que al ser estiu els oients estan més fora de casa. Apostem per una varitetat musical. Volem destacar una programació continua durant aquests dos mesos, millorant el que passava en altres temporades.”