El web de l’Ajuntament de Vilassar de Mar torna a obtenir el segell de transparència Infoparticipa

Vilassar de Mar ha rebut el Segell Infoparticipa 2016 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB, que avalua amb 52 indicadors els webs municipals. El web de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha tornat a estar reconegut amb el Segell Infoparticipa, amb un 98,08% d’acompliment dels indicadors, un 2% més que l’any passat.

En aquests moments, Vilassar de Mar compleix amb 51 dels 52 indicadors demanats i es situa entre els 5 municipis del Maresme amb més bona puntuació. Els aspectes avaluats pel LPCCP giren al voltant de cinc àrees: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col•lectius, com gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions…), com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

Els guardons de la quarta edició del Segell Infoparticipa 2016 es van lliurar aquest passat dimecres 19 d’abril a l’auditori de l’edifici del Rectorat de la UAB. Per part de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, l’alcalde, Damià del Clot, ha recollit el guardó.