Vilassar de Mar torna a dir No a la violència masclista

Vilassar de Mar torna a organitzar diferents activitats amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb l’objectiu de posar de manifest el rebuig a aquesta xacra social. Viladona ha organitzat una sessió de cinefòrum i una exposició de fotografies, i des de l’Ajuntament, a més de les activitats obertes a tothom i el concurs d’Instagram ‘Dóna la cara contra la violència masclista’, s’han preparat activitats especials com el taller d’autoestima per a dones directament afectades, que es du a terme des de Serveis Socials, o el teatre fòrum per als alumnes dels instituts amb l’objectiu d’ajudar-los a detectar i prevenir casos que també poden passar en l’adolescència.

Cal recordar que Vilassar de Mar compta amb una comissió contra la violència masclista formada per diferents professionals que treballen de forma coordinada per la prevenció, sensibilització, detecció precoç, atenció i recuperació de dones víctimes de violència. Està formada per la Policia Local (Av. del Progrés, 30. 1a planta, tl. 93 754 10 20); Mossos d’Esquadra ABP Premià de Mar (c. Torrent Malet, tl. 93 741 81 85); Serveis Socials (c. Santa Eulàlia, 40, tl. 93 754 05 00) i l’equip d’Atenció Primària del CAP (c. Santa Maria, 59-79, tl. 93 754 06 42).

Programació:

11 novembre

18 h Cinefòrum amb la pel·lícula Solo mía, de Javier Balaguer. Biblioteca Municipal E. Lluch (Viladona)

13 novembre

19 h Inauguració de l’exposició fotogràfica No. Es podrà visitar fins al 5 de desembre. Biblioteca Municipal E. Lluch. (Viladona)

22 novembre

11.30 h Tallers de xapes, a càrrec del Tucutuc. Plaça de l’Ajuntament

12 h Lectura del manifest. Pl. de l’Ajuntament.

A continuació, Batucada contra la violència vers les dones, a càrrec dels Ssstrèpits.

12.30 h Vermut popular. Pl. de l’Ajuntament

18 h Projecció de la pel·lícula Frozen i xocolatada. Sala cultural M. Roser Carrau.

25 novembre

De 8.30 a 12 h Paradeta  informativa i photocall en motiu del 25N. Davant del Mercat Municipal

12 h Lectura del manifest. Plaça de l’Ajuntament

26 novembre

20.15 h Movem-nos en contra la violència: taller de moviment vital expressiu. Aula de Música

De l’1 al 26 novembre

Concurs d’Instagram: Dóna la cara contra la violència masclista: Fes-te un selfie, puja’l a la xarxa amb hashtag #vdmdiuno i entra el sorteig d’un sopar per a dues persones.

Leave a Reply