Vilassar de Mar també present a Instagram

 La Regidoria de Comunicació ha volgut fer un pas més en la seva aposta per les noves tecnologies i ha estrenat un canal a la xarxa social de difusió d’imatges, que ja té 150 milions d’usuaris a tot el món.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els usuaris s’animin a fer difusió de fotografies representatives de Vilassar de Mar, tant d’indrets o racons característics com de moments especials o emblemàtics, com per exemple la Festa Major o qualsevol altra activitat que es faci durant l’any en qualsevol àmbit: cultural, d’oci, artístic, musical, esportiu, gastronòmic, etc.

instagram VdM2

Instagram és una aplicació mòbil gratuïta per compartir imatges. Aquesta aplicació permet als usuaris fer fotografies, aplicar filtres i marcs si es desitja i, finalment, mostrar-les a les seves amistats o seguidors, ja sigui a la mateixa plataforma o a diverses xarxes socials. Actualment, l’aplicació compta amb  més de 100 milions d’usuaris actius.

A les recents Jornades de Joves Creadors Zero, organitzades des de la Regidoria de Joventut, es va fer un primer concurs d’Instagram amb l’etiqueta #zeroVdM, i properament se’n convocarà un altre des de la Regidoria de Família.

 

En funció del moment o de les iniciatives, s’anirà canviant l’etiqueta # per animar els usuaris a fer imatges i compartir-les a la xarxa.

El perfil creat per l’Ajuntament a Instagram és http://instagram.com/vilassardemar