Vilassar de Mar, seu de l’aplec de penyes del RCD Espanyol

La penya Pericos de Vilassar de Mar  acollirà els dies 13 i 14 de juny el XIXè. Aplec de penyes del RCD Espanyol, la cita anual més important dels penyistes pericos. Entre els actes previstos, una taula rodona sobre el RCD Espanyol i els mitjans de comunicació, un esmorzar popular, una cercavila perico i un dinar de germanor.
Dissabte 13 de juny tindrà lloc a les 7 de la tarda un col.loqui a l’Ateneu Vilassanès sobre “El RCD Espanyol i els mitjans de comunicació”, amb la participació dels periodistes Manolo C. Cánovas (El Mundo Deportivo i BiB), Javier de Haro (conductor de “Tiempo de Espanyol” a l’emissora barcelonina Rock & Gol/Cope Miramar), Tomàs Guasch (As i Cadena Ser), Quique Iglesias (As) i Raquel Mateos (Hat Trick Espanyol TV3). El moderador serà Eduard Cabré (COM Ràdio).

Diumenge 14 de juny, de 9 a 2/4 d’11 del matí rebuda dels penyistes al local social de la Penya Pericos de Vilassar de Mar, ubicada a la masia que antigament era el restaurant “Ca l’Amell” al Torrent del Porxo, al barri dels Cargols. Se servirà esmorzar popular. A les 11 del matí tots els penyistes es concentraran davant del Museu Municipal de Vilassar de Mar-Museu de la Marina per a dur a terme una cercavila perico que sortirà des de l’avinguda Eduard Ferrés fins arribar a la plaça de l’Ajuntament, acompanyats pels nans, gegants, grallers i ssstrepits (percussió) de l’associació cultural vilassarenca AVAL. A les 12 del migdia, davant de la Casa Consistorial, tindrà lloc una parada nàutica capitanejada pel Sant Ramon, llaüt quillat construït l’any 1904 i un dels vaixells de vela llatina més antics i més grans d’entre els que naveguen per la Mediterrània. A 2/4 d’1 de la tarda, recepció a l’Ajuntament a càrrec de les autoritats locals. A ¾ d’1 de la tarda pregó a càrrec de Josep Sánchez Llibre. A 2/4 de 3 de la tarda dinar de germanor a les instal.lacions del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya.

Leave a Reply