Vilassar de Mar s’afegeix a la Setmana Internacional dels Mercats

Aquest dissabte se celebra, a tota Europa, la Setmana Internacional dels Mercats. I a partir de les del 11 matí, el Mercat Sant Joan de Vilassar de Mar se suma a la iniciativa sota el lema Estima el teu Mercat amb una activitat diferent i engrescadora. La dinamitzadora de mercats de la Diputació de Barcelona, Mercè Clavel anima a conèixer els mercats i convida tothom que els visitin.

Aquest dissabte, insistim, un seguit d’improvisats reporters i periodistes es desplegaran per la instal.lació per fer un seguit de preguntes molt curioses. Serà a partir de les 11 del matí.

Estima el teu mercat és l’eslògan de la campanya. Una proposta de la Diputació de Barcelona que va guanyant adeptes en diferents municipis de la demarcació. Mercats omplerts de vida i de generacions de famílies que hi són presents. Són un estil de vida

Per a Mercè Clavel, els mercats viuen una segona joventut. Una bona oportunitat per comprar productes de proximitat amb una atenció personalitzada i individualitzada per part d’uns paradistes que coneixen i estimen la seva feina. La Mercè Clavel, dinamitzadora de mercats de la Diputació de Barcelona, explica que hi ha un munt d’activitats pensades per a properes jornades per tal de revitalitzar aquest eix de la vida municipal i comercial de pobles i barris.