Vilassar de Mar s’afegeix a la campanya #Makeamove per reclamar la llibertat dels polítics presos

Coincidint amb la trobada mensual que organitzen, cada mes, l’ANC i el CDR de Vilassar de Mar per reclamar la llibertat dels presos polítics, aquest dissabte, a partir de les 8 del vespre i a la plaça de l’Ajuntament, aquestes entitats et conviden a moure’t. Dins de la campanya Make a move, es projectarà un vídeo amb la col.laboració de diferents persones molt vinculades a Vilassar de Mar.

L’objectiu de la trobada, expliquen els organitzadors, és aconseguir que el vídeo que es projecti dissabte, tingui la màxima difusió en xarxes i que es reboti. Un acte per recordar els presos polítics que, com insisteixen, ja fa més d’un any que són a la presó.

Aixi doncs, en la trobada mensual, tant l’ANC com el CDR de Vilassar de Mar han volgut dotar de més contingut aquesta cita amb el vídeo, de tres minuts i mig de duració, en el qual apareixen rostres de personalitats molt destacades en diferents àmbits del nostre municipi. El vídeo se centrarà en el judici al qual estan sotmesos els polítics catalans presos i que s’està realitzant al Tribunal Suprem de Madrid.

#MakeaMove

La campanya Make a Move, Self-determination is a right, not a crime, promocionada per l’ANC, vol explicar que la majoria de drets democràtics adquirits s’han aconseguit gràcies a lluites noviolentes o de desobediència civil pacífica.

Make a move, consta de dues fases: la primera, per exemple aquest dissabte a Vilassar de Mar, vol demanar suport a la ciutadania per donar promoció al vídeo i animar a donacions voluntàries. La segona, instal.lar tanques publicitàries o elements volumètrics al centre de les grans ciutats europees, especialment Brussel·les, Londres, París, Berlín, Roma i Ginebra.

Posteriorment, es llançarà un videoclip basat en la cançó Als teus ulls de Peter Gabriel.