El web de l’Ajuntament Vilassar de Mar renova el Segell Infoparticipa

Vilassar de Mar ha estat reconegut novament amb el Segell Infoparticipa, un distintiu que atorga el grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions.

El web de l’Ajuntament de Vilassar de Mar compleix amb 48 dels 52 indicadors que certifiquen la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, el que representa el 92,31% de l’assoliment del total dels indicadors. 

Enguany, els indicadors d’avaluació han pujat de 48 a 52 i giren al voltant de cinc grans temes: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions…), com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

El dilluns 10 de maig tindrà lloc l’acte de lliurament del guardó que avalua el grau d’informació als webs municipals dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions. En aquesta edició 2020, s’atorga el Segell Infoparticipa a 121 ajuntaments, 11 consells comarcals i 3 diputacions.

Consulteu el mapa d’indicadors corresponent a Vilassar de Mar.