Vilassar de Mar, punt de referència de l’slot

cartell_slot_catala-1.JPGEls propers 11, 12 i 13 de juliol Vilassar de Mar serà la seu de l’Slot Meeting, esdeveniment que reuneix els aficionats d’aquesta activitat amb l’objectiu de promoure l’slot com a activitat socioesportiva, potenciar la relació social entre els seus aficionats i organitzar diferents competicions.
L’Ajuntament de Vilassar de Mar, l’associació de botiguers del municipi Vilassar Comerç i Slot Meeting volen convertir l’esdeveniment en un referent per al món de l’slot que impliqui al mateix temps la vida social de la comarca i la província.


Nou instal•lacions municipals per als diferents actes, nou competicions d’slot en diferents categories, un miler de pilots, més de 1.000 metres de pistes, la celebració del 3er Campionat d’Espanya d’Scalextric Digital i una fira de col•leccionisme són els principals atractius de l’Slot Meeting 2008.

L’esdeveniment tindrà una duració de tres dies i inclourà jornades de portes obertes per tal que tothom tingui l’oportunitat de gaudir-ne. Per als infants, hi haurà parc infantil gratuït el dissabte a la tarda i diumenge al matí a la plaça Picasso. El dia 13 al matí també hi haurà portes obertes a totes les instal•lacions per provar els diferents circuits.

 Activitats:
11 juliol/ A partir 17h
Competicions de diferents modalitats: Resistència GT Slot Meeting (eliminatòries). Escola del Mar. Campionat “Slotdigital.com” (finals). Pavelló d’esports municipal Paco Martín. Campionat Camions (eliminatòries). Escola d’Adults. Trofeu Andros (eliminatòries). C.C. del Barato. Rally (eliminatòries). Centre Municipal Sant Roc. Raid (eliminatòries). Cooperativa Obrera.  L’accés per veure les competicions es gratuït. Per inscriure’s com a participant contactar amb slotmeeting@gmail.com o tl 607575919.

12 juliol
9.30h Inauguració Slot Meeting
10h Debat amb el títol: “Com es viu l’slot”. Pavelló d’esports municipal.
13h Nomenament dels guanyadors del II Concurs de Fotografia d’Slot i del I Concurs de posters d’Slot
14h Dinar de germanor. Ca l’Amell
A partir 16h Finals de les competicions de les diferents modalitats: Resistència. Escola del Mar. 3er Campionat d’Espanya d’Scalextric Digital. Pavelló d’esports municipal Paco Martín. Campionat Camions Slot Meeting. Escola d’Adults. Trofeu Andros. CC del Barato. Rally. Centre Mpal Sant Roc. Raid. Cooperativa Obrera. Trofeu “Duelo de Foros”. CC del Barato. L’accés als recintes per veure les competicions és gratuït. A partir de les 21h. entrega de trofeus.
De 16 a 22h Fira de col•leccionisme d’slot. Carrer Sant Pau
De 16 a 22h Parc infantil d’1/43. Gratuït. Plaça Picasso

13 juliol
De 10 a 14h Fira de col•leccionisme d’Slot. Carrer Sant Pau
De 10 a 13h Jornada tècnica d’Slot “Pro”: “Com perfeccionar el cotxe d’slot”.  Pavelló d’esports municipal.
A partir de les 13h. Entrega de premis del sorteig de Vilassar Comerç
De 10 a 14h Parc infantil d’1/43. Gratuït. Pl. Picasso
De 10 a 14h Portes obertes a tots els recintes municipals per provar les modalitats d’slot: Velocitat, a l’Escola del Mar. Circuits de tecnologia digital, al Pavelló d’esports municipal. Camions, a l’Escola d’Adults. Circuit de neu, al C.C. del Barato. Circuits tècnics de rally, al centre Municipal Sant Roc i circuits del desert, a la Cooperativa Obrera.
14h Cloenda

Leave a Reply