Vilassar de Mar prepara un Sant Jordi per viure des de casa

Aquest serà un Sant Jordi atípic però encara que sigui des del confinament a Vilassar de Mar se celebra la Diada de Sant Jordi mantenint la seva essència: el llibre i la rosa. Des de l’Ajuntament es proposa una programació amb activitats a les quals es pot participar des de casa i també interactuar compartint imatges i vídeos a les xarxes socials.

Des del consistori es demana que guarniu les finestres i balcons amb motius al·legòrics de Sant Jordi (dracs, llibres, roses…) realitzats amb materials reciclats que puguem trobar a casa. Feu una foto i pengeu-la a Facebook oTwitter etiquetant a l’Ajuntament ‘@vilassardemar’ amb el hastag #SantJordiVdMacasa o envieu-la a l’adreça de correu electrònic viradio@vilassardemar.cat.

També es demana que feu una gravació d’algú de casa recitant un poema amb una durada màxima d’un minut i envieu l’enregistrament per vídeo o àudio abans de dijous 23 d’abril al WhatsApp 670 48 00 51 o a l’adreça de correu electrònic viradio@vilassardemar.cat.

Seguiu aquestes instruccions per fer un bon enregistrament de la nota de veu:

 

Entre tots els participants es sortejaran 20 exemplars de llibres relacionats amb Vilassar de Mar. De la Diada de Sant Jordi se’n farà ressò Vilassar Ràdio aquest dijous 23 d’abril en un programa que es farà d’11 del matí a 2 de la tarda. També s’emetran el mateix dia càpsules informatives amb notícies i entrevistes a llibreters, floristes i bibliotecàries que ens faran les seves aportacions sobre Sant Jordi